Trubaduuri häihin

trubaduuri häihin

Iso osa tehdyistä keikoistani ovat hääesiintymisiä. Tykkään soittaa menevää musiikkia ja saada ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Voin myös soittaa rauhallisempaa taustamusiikkia esimerkiksi ruokailun aikana.

Osa hääkeikoista alkaa jo kirkossa vihkiseremonian yhteydessä esitettävällä kappaleella. Juhlapaikalle saavun hyvissä ajoin ennen hääjuhlan alkamista, jotta ehdin koota ja virittää laitteet ketään häiritsemättä. Voimme tällä tavoin myös soittaa tilaisuuteen sopivaa musiikkia levyltä heti vieraiden saapuessa:) Äänentoistojärjestelmään voi kytkeä myös näppärästi tietokoneen, tuon tarvittavat piuhat mukanani.

Omalta osaltani esiintyminen alkaa tyypillisesti rauhallisella taustamusiikin esittämisellä ruokailun tai/ja kahvin yhteydessä. Hääpari voi laatia etukäteen toivelistan esitettävästä musiikista ja voimme jakaa pöytiin myös kappalelistoja, joista häävieraat saavat toivoa kappaleita kuultavaksi livejukeboksi -tyyliin.

Voin perehtyä myös johonkin erityistoiveeseen kuten häätanssiin ja esittää sen sovittuna ajankohtana:)

Illan edetessä olen soitellut muutaman ikivihreän varttuneemmalle väelle josta aika nopeasti edetään menevään kotimaiseen pop- , iskelmä- ja rokkimusiikkiin. Myös joitakin ulkomaisia kappaleita on listoilla mukana. Olen juhlien aikana soitellut kaksi noin tunnin kestävää settiä.

Voimme illan kuluessa ja hääparin halutessa pitää erityisen Biisikärpänen -tietokilpailun, jossa joukkueet muistelevat kappaleiden kertosäkeitä tai tunnistetaan laulu intron perusteella. Yhtä hyvin voimme kokeilla myös livekaraokea, jossa säestän laulajaa kitaralla ja sanat katsotaan paperista. Jokaiselle rohkealle on siis livekeikka tarjolla:)

Voin olla paikalla puoleen yöhön asti, jonka jälkeen kokoan laitteet ja poistun paikalta. Jos iltanne jatkuu tästä eteenpäin, kannattaa paikalle varata stereot tai joku muu musiikin soittolaite. Sitä ennen kaikki edellä mainittu ohjelmatarjonta on käytössä ja niitä voidaan käyttää toiveiden mukaisesti.

Voit kuunnella ääninäytteitä sivupalkista ja lukea asiakkaiden palautetta ”Palaute”-palkista.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Rokkaavin terveisin,
Aki ”Koo” Korhonen
posti@akikoo.fi
040-9102010

Referenssejä

– Satoja synttärikeikkoja

– Satoja hääkeikkoja

– Satoja yritystapahtumia

Alla mainittuna muutamia yrityksiä, joissa olen saanut käydä esiintymässä. Joissakin useamminkin:)