Trubaduuri harjannostajaisiin

trubaduuri harjannostajaisiinTrubaduuri on hyvä ja perinteinen valinta harjannostajaisten esiintyjäksi. Tällaisissa tilaisuuksissa soittelen tuttuja kappaleita, joiden sanat ovat juurtuneet vuosikymmenien saatossa kaikkien mieliin. Juicen, Hectorin, Baddingin ja muun kevyen musiikin tahdissa tilaisuus etenee mukavasti:) Harjakaisten ehdoton bravuuri on tietenkin Leevin kappale ”Vasara ja nauloja”:)

Tuon paikalle äänentoistolaitteet, joita voi käyttää puheisiin ja muuhun ohjelmaan. Kyseessä on laadukas Bosen järjestelmä, jonka tilan tarve on pieni.

Harjannostajaiset alkavat yleensä tervetulotoivotuksella jonka jälkeen puheenvuoron saavat rakennuttaja, rakentaja ja käyttäjä – kukin vuorollaan. Voin toimia tapahtuman juontajana ja jakaa puheenvuoroja. Puheiden jälkeen aloitetaan yleensä ruokailu ja kahvi, jonka aikana voin esittää kappaleita vieraiden ikähaitari huomioiden.

Katso kappalelistalta mitä kaikkea repertuaarissa on tarjolla. Voit lukea palautetta asiakkailta ”Palaute” -sivulta ja katsoa videoita sivupalkista.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Rokkaavin terveisin,
Aki ”Koo” Korhonen
posti@akikoo.fi
040-9102010

Referenssejä

– Satoja synttärikeikkoja

– Satoja hääkeikkoja

– Satoja yritystapahtumia

Alla mainittuna muutamia yrityksiä, joissa olen saanut käydä esiintymässä. Joissakin useamminkin:)