Trubaduuri juhliin ja tilaisuuksiin

Trubaduuri juhliinTrubaduuri juhliin ja tilaisuuksiin. Olen laulaja ja trubaduuri Aki Korhonen Tampereelta. Tarjoan elävää musiikkia juhliin ja tilaisuuksiin. Olen esiintynyt hyvin erilaisissa tapahtumissa, kuten häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa, uimahallissa, pubeissa, firmojen juhlissa, laivoilla, sisällä ja ulkona, edessä ja takana, sateessa ja poutasäällä sekä Turussa.

Tykkään soitella menevää musiikkia ja saada ihmiset hyvälle tuulelle. Tilaisuudesta riippuen voi olla hyvä myös soitella rauhallisempaa taustamusiikkia esimerkiksi ruokailun tai kahvin taustalla.

Ohjelmistoni koostuu pääasiassa kotimaisesta pop-, iskelmä- ja rockmusiikista. Kappalerepertuaarista löytyy yli 400 laulua valittavaksi ”Livejukeboksi” -tyyliin tai vaikka laulettavaksi kitarakaraoke -versioina:) Ohjelmistossa on myös hauska ”Biisikärpänen” -musiikkitietokilpailu.

Takana on reilut 600 keikkaa ja valtavasti tyytyväisiä asiakkaita. Voit lukea asiakkaiden palautetta ”Palaute”-sivulta. Sivupalkista löydät myös videoita joita voi klikata.

Tuon mukanani laadukkaat PA-laitteet, joten voit unohtaa huolesi äänentoiston suhteen. Asun Tampereella, mutta keikkailen noin 200 kilometrin säteellä Helsingistä Jyväskylään ja Turusta Lahteen.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

Rokkaavin terveisin,
Aki ”Koo” Korhonen
posti@akikoo.fi
040-9102010

Referenssejä

– Satoja synttärikeikkoja

– Satoja hääkeikkoja

– Satoja yritystapahtumia

Alla mainittuna muutamia yrityksiä, joissa olen saanut käydä esiintymässä. Joissakin useamminkin:)